top of page

PRESENTACIÓ

Les darreres innovacions d’arquitectura no solament s’han de basar en operar amb geometries molt complexes i amb materials amb noves propietats.Cal reconèixer quins són els problemes actuals i quins és el potencial d’evolució de les tècniques anomenades tradicionals perquè fins ara erenles convencionals. Per tal que les seves propostes tècniques siguin sòlides i versemblants cal que l’arquitecte que les proposi sigui capaç dedemostrar i sustentar la seva constructibilitat.Es proposa doncs fer un taller intensiu d’innovació de productes per a la construcció arquitectònica aplicats a la materialització de les arquitecturesinnovadores.

WORKSHOPS

ToSCA is a workshop with an underlying message: there is no single technical solution for the problems of building materials and architecture. There is chance for innovation. So the whole academic community, consisting of lecturers, the company and the students, should be able to generate and assess the largest number of possible solutions to the proposed problem and then evaluate, prioritize and implement them. ToSCA runs as a short, accelerated process (1 week) in which uncertainty is reduced to obtain a detailed profile of every alternative, through the collaboration of the entire group.

 

 

THE SELECTION OF TOPICS

Every year, when the workshop ends, the following year’s topic is discussed. It is important not to repeat the same topics, and to search for a new construction product company to sponsor ToSCA and share its concerns with the university team.

ToSCA es un taller con un mensaje claro: no existe una única solución técnica para los problemas de los materiales constructivos y la arquitectura. Existe una oportunidad para la innovación. Toda la comunidad académica, incluyendo los profesores, las empresas y los estudiantes, deben ser capaces de generar y aplicar el mayor número posible de soluciones para los problemas propuestos y después evaluar, priorizar e implementarlos. ToSCA se realiza en un periodo corto (1 semana), proceso acelerado  en el cual la incertidumbre es reducida para obtener un perfil detallado de cada alternativa, mediante la colaboración de todo el grupo.

 

 

LA SELECCIÓN DE LOS TEMAS

Cada año, cuando el taller termina, se discute el tema de próximo año. Es importante no repetir los mismos temas y buscar una nueva empresa del mundo de la construcción que patrocine ToSCA y comparta sus preocupaciones con el equipo de la universidad.

ToSCA és un taler amb un missatge clar: no hi ha una única solució tècnica per als problemes dels materials constructius i l'arquitectura. Hi ha una oportunitat per a la innovació. Tota la comunitat acadèmica, incloent els professors, les empreses i els estudiants, han de ser capaços de generar i aplicar el major nombre possible de solucions per als problemes proposats i després avaluar, prioritzar i implementar-los. ToSCA es realitza en un període curt (1 setmana), procés accelerat en el qual la incertesa és reduïda per obtenir un perfil detallat de cada alternativa, mitjançant la col·laboració de tot el grup. 

 

 

LA SELECCIÓ DELS TEMES 

Cada any, quan el taller acaba, es discuteix el tema ve. És important no repetir els mateixos temes i buscar una nova empresa del món de la construcció que patrocini tosca i comparteixi les seves preocupacions amb l'equip de la universitat.

WORKSHOPS / YEAR

bottom of page